Allmogefönster

Allmogefönster spröjsade fönster och fönsterdörrar.

Nytillverkade allmogefönster i gammal stil. Hos Naturfönster hittar du allmogefönster och kulturfönster. Gamla fönster med gamla fönsterspröjs och fönsterdörrar som har ett utseende och kvalitet som finns i sekelskiftesfönster och tunna fönsterbågar för bästa ljusinsläpp.

Om du är ute efter klassiska fönster i trä är vi glada att kunna uppfylla dina önskemål. Natur tillverkar produkter av garanterat hög kvalité, från tätvuxen furu och kärnvirke av absolut högsta kvalité och tillverkade enligt traditionella metoder. Detta gör att vi på bästa sätt kan efterlikna stilen på de fönster som tillverkades förr.

Är ni intresserade av att byta till tidstypiska fönster, bygga nytt eller köpa verandafönster till nya verandan.

allmogefönster

Bra pris och hög kvalité på Allmogefönster

Naturfönster vill ge dig vackra, tidstypiska fönster och dörrar med så hög kvalité som är möjligt till ett bra pris. I vår fabriksförsäljning får du det. Utan mellanhänder kan vi ge dig, bästa möjliga pris. En investering som finns kvar och behåller sitt värde till nästa generation eller vid försäljning av huset.

Hantverkstraditionen är stark i Småland, både vad gäller utveckling av fönster och byggeri. Mitt i det Småländska glasriket finns Naturfönster och vår mission är att ge dig de allra finaste fönstren till riktigt bra priser. Allmogefönster från Naturfönter är framtagna för att passa äldre hus och ge en tidstypisk allmogestil.